down

Followers

Friday, 9 September 2011

musuh dalam selimut

fucking damn much (!)
aku bnci kau perempuan .
sbb kau kawan aku lah aku pilih persahabatan dari percintaan ,
biar je perasaan aku . harap dapat kawan dgn ka .
tpi ni yg aku dapat balik . memang best lah .
kau fitnah aku hasut kau block someone nie .
then tak pasal aku pulak kne serang . HAHA
memang lawak lah
kau buat salah tapi aku yg kne kan .
then kau bole pulak text aku tnye aku mara kau ke .
bodoh ! mmg aku mara . bkn setakat mara bnci kat kau pon ade
patut lah smue ckp kau nie koya hot .
haishhh .
sebenar nye aku ni bukan la jahat sgt
tpi kau da melampau sgt . skit hati aku .
da la . aku harap kalu kau bace blog aku nie
kau dah thu ape kau nk buat lpas nie
. hee nite

Monday, 5 September 2011

soobb . PERCINTAAN ATAU PERSAHABATAN ?

hi korg semue (!) kalu korang jadi eyra korg nak pilih persahabatan ke pencintaan ? 
kalu pilih percintaan :
i.hubungan dgn kawan comfem akan rengang gile-2 .
ii.nak lagi kalu org yg nak bercinta dgn kite tu bekas kawan kite sndry .
iii.smue akan bertukar jadi lain , pandangan , perasaan . *bnyk lg la .
kalu pilih persahabatan :
i.perasaan kite comfem tergantung .
ii.mesti akan tipu diri sndri .
iii.persahabatan akan jadi tambah baik :)
huaaa sumpah eyra sayang dy . tapi mmbe eyra pon sayang dy .
capital S asal awk ni ramai sgt org sayang .
kenape ? kenape ?
urm sokey la . eyra nak angap awk adik jela .
gile mmg susah nak buat mcm tu .
tapi (!!!)
smue org cakap kawan lg pnting .
so eyra dah amk kptusan yg kite akan kawan buat masa ni .
soobbb gile . tak nak hilang awak la comel .
awk comel sy . so saya tak nak org lain amk :(
urm sokey la. yg pnting iloveyoufuckingdmanmuch COMEL :D

hi korg *nak tukar mood nie :D

hi korg ari ni da 5.9.2011
maknne nye da hari raya ke 5 .
urm motif eyra post smue nie kat blog sbb nak ckp yg eyra da tade mood nak raya .
tade terus smue da hilang . myb sebab banyak gile problem eyra kne lalui .
sorang-2 .
urm macam skrg lah (!)
mane nya org yg selalu text dgn eyra .
hurmm nanpak sgt time bosan cari aku time ta bosan tgl aku mcm tu je ^^
terbaiikkk (!!!!!)
start skrg eyra da malas nak bersungguh sgt dalam hal-2 ta pnting nie
eyra da bosan gile da .
dgn smue yg jadi ni mmg terbaik la eyra rase (!)
urm skrg ni nak tukar lagu kat blog la .
sbnar nye sayag gile kat lagu blog ni tapi nak buat mcm mne .
hurmm . soobbb T-T
okey byee

Wednesday, 31 August 2011

2 SYAWAL OPEN HOUSE

urrhhh (!)
hai korg semue .
jumpe lg kite malam nie kan *dlam blog jela :)
mlm nie eyra nk story pasal open house dkt umah eyra .
mmg ramai gile yg datang .
pagi smpai ptg tu femily terdekat .
then nak tgu ibu masak lg skli sempat tidur jap .
ngee sampai magrib bru bgun .
penat - penat - penat :)
then lpas mgrib sampai mlm tu baru kwn-2 eyra
habis smue skali pukul 11 .
mmg penat layan dyorg .
mcm-2 prgai .
tpi yg pting eyra ta smpat pon nak mkn  :(
dyorg da habis kan smue
huaaaa .
jahat - jahat - jahat .
hahahaha tpi ta pe la :D
lgpon yra da knyang jgak sbb bnyak minum air .
ngeee harap raya tahun ni dapat tambah berat badan .
hee nak gemuk . tak nak org pgil eyra keding lg :(
esok tak thu la nak g mane lg .
ishh . lpas mkn lepak kat taman main fixie jap .
then dyorg cite pasal hantu .
ibuuu tgokk dyorg ni *ayt tu lah eyra jerit kuat-2 tdy :D
suke usik eyra pasal hantu-2 nie . huishh sape ta tkt kalu jmpe dpn-2
urm syok-2 update blog nie line pulak mcm haram .
tak nak bg eyra story bnyak-2 kan . hehe .
oke la korg nite assalammualaikum :D

Tuesday, 30 August 2011

1 SYAWAL :D

hai korg semua .
hari ni da 1 syawal kan .
hari raya pertama dan hari raya tanpa org yg paling eyra sygs (!)
tak meriah la tahun nie .
sumpah eyra ckp (!!)
sebab tak salam ayh dgn ibu pon :(
semue buat hal masing-2
baju raya pon tak sedondon , mcm tahun lpas meriah gile .
baju raya sama-2 , kiss-2 sni .
ari nie gile pnye penat .
sbab ramai kwn adik & ibu dtg uma .
belom lg kawan eyra yg dtg .
cewaahh *mcm ramai sgt kan kawan*
pape pon eyra nk mintak maaf kalu eyra ade buat salah dengan sape-2 pon


tak banyak picture raye sbb tade mood nk snap pic .
kire gambar nie je la yg oke :D
sebenar nye banyak lg eyra nak popek-2 story kat blog eyra nie .
tpi sebab penat sgt-2 terpakse story separuh je ^_^
esok nak sambung raya lg .
ngeee ! byebye ilysm

Saturday, 27 August 2011

huaaa , dah due tahun raye sorg-2

sedih (!!!)
raye nak dekat . baju raye ta beli lg . smue barang untuk raye ta beli lg .
jelous org lain smue ade rambut baru , baju baru , kasot baru , boyfriend pon baru .
but eyra . hurmm .
bukan ta mampu nak beli bju raye smue tu . tpi tade semangat nk raye thun nie .
SUMPAH (!) mybe sebab - sebab kne raye sorg-2 kot .
eyra dah due tahun raye sorg-2 . asal nk dekat raye je selalu kne tingal .
sokey la . sbb eyra da bole terima smue nie .
tak semesti nye tade tu semue eyra ta bole sambut hari raye kan :)
kawan-2 eyra still ade dgn eyra .
femily eyra pon same . dyorg smue mesti sygs aku .
so now nur shahira bt nor affendi awk kne jadi budak yg kuat semangat :)

Sunday, 14 August 2011

besday my friend

hi semue .
hari nie eyra nak story skit la . sbb heppy sngat-2
sambot besday kwn dkat rumah eyra tdy .
urm dlu dy boy eyra . pling eyra sygs lahh , sbb kite org nak dkt setahun da
tpi ta thu mcm mne ley clash .
yg pting clash tu bkn eyra yg mintak oke
HEHEHE . tpi kan kalu clash ta semesti nye ta ley jadi kwan kan
so skrg kiteorg kawan baik sangat-2
sbb tu sambut besday dy , nak-2 lg mood ibu n ayh tgh oke .
so sambot besday dlm bulan puase nie dekat umah eyra  . ishh susah la skit kan kne buat mlm .
so kiteorg but la mlm pukul 8.30 mcm tu la .
blablabla
org sampai , ammarul tiup lilin , makan , main krim kek ,
then part yg pling best kne kan besday boys dgn tepung n telur tpi picture tu privacy la .
nie je picture yg bole upload
picture

heppy besday friend :D
smpai bile-2 kite tetap kawan baik kan kentot .
tak akan lupe sampai bile-2 time nie 
HAHA :)


makcik nie wlpon esok 15.8 tu dy trial PMR dy sangup dtg .
nuie paling heppy time besday and pling kecoh dgn adik dy yg nakal tu .


tu mkcik : intan lah comel :D
dtg makan je . trus balik .
tape asal kan dtg
yg penting dy ta kne tepung org telur tdy coz blik awl .
hehe