down

Followers

Monday, 5 September 2011

hi korg *nak tukar mood nie :D

hi korg ari ni da 5.9.2011
maknne nye da hari raya ke 5 .
urm motif eyra post smue nie kat blog sbb nak ckp yg eyra da tade mood nak raya .
tade terus smue da hilang . myb sebab banyak gile problem eyra kne lalui .
sorang-2 .
urm macam skrg lah (!)
mane nya org yg selalu text dgn eyra .
hurmm nanpak sgt time bosan cari aku time ta bosan tgl aku mcm tu je ^^
terbaiikkk (!!!!!)
start skrg eyra da malas nak bersungguh sgt dalam hal-2 ta pnting nie
eyra da bosan gile da .
dgn smue yg jadi ni mmg terbaik la eyra rase (!)
urm skrg ni nak tukar lagu kat blog la .
sbnar nye sayag gile kat lagu blog ni tapi nak buat mcm mne .
hurmm . soobbb T-T
okey byee

No comments:

Post a Comment