down

Followers

Wednesday, 31 August 2011

2 SYAWAL OPEN HOUSE

urrhhh (!)
hai korg semue .
jumpe lg kite malam nie kan *dlam blog jela :)
mlm nie eyra nk story pasal open house dkt umah eyra .
mmg ramai gile yg datang .
pagi smpai ptg tu femily terdekat .
then nak tgu ibu masak lg skli sempat tidur jap .
ngee sampai magrib bru bgun .
penat - penat - penat :)
then lpas mgrib sampai mlm tu baru kwn-2 eyra
habis smue skali pukul 11 .
mmg penat layan dyorg .
mcm-2 prgai .
tpi yg pting eyra ta smpat pon nak mkn  :(
dyorg da habis kan smue
huaaaa .
jahat - jahat - jahat .
hahahaha tpi ta pe la :D
lgpon yra da knyang jgak sbb bnyak minum air .
ngeee harap raya tahun ni dapat tambah berat badan .
hee nak gemuk . tak nak org pgil eyra keding lg :(
esok tak thu la nak g mane lg .
ishh . lpas mkn lepak kat taman main fixie jap .
then dyorg cite pasal hantu .
ibuuu tgokk dyorg ni *ayt tu lah eyra jerit kuat-2 tdy :D
suke usik eyra pasal hantu-2 nie . huishh sape ta tkt kalu jmpe dpn-2
urm syok-2 update blog nie line pulak mcm haram .
tak nak bg eyra story bnyak-2 kan . hehe .
oke la korg nite assalammualaikum :D

Tuesday, 30 August 2011

1 SYAWAL :D

hai korg semua .
hari ni da 1 syawal kan .
hari raya pertama dan hari raya tanpa org yg paling eyra sygs (!)
tak meriah la tahun nie .
sumpah eyra ckp (!!)
sebab tak salam ayh dgn ibu pon :(
semue buat hal masing-2
baju raya pon tak sedondon , mcm tahun lpas meriah gile .
baju raya sama-2 , kiss-2 sni .
ari nie gile pnye penat .
sbab ramai kwn adik & ibu dtg uma .
belom lg kawan eyra yg dtg .
cewaahh *mcm ramai sgt kan kawan*
pape pon eyra nk mintak maaf kalu eyra ade buat salah dengan sape-2 pon


tak banyak picture raye sbb tade mood nk snap pic .
kire gambar nie je la yg oke :D
sebenar nye banyak lg eyra nak popek-2 story kat blog eyra nie .
tpi sebab penat sgt-2 terpakse story separuh je ^_^
esok nak sambung raya lg .
ngeee ! byebye ilysm

Saturday, 27 August 2011

huaaa , dah due tahun raye sorg-2

sedih (!!!)
raye nak dekat . baju raye ta beli lg . smue barang untuk raye ta beli lg .
jelous org lain smue ade rambut baru , baju baru , kasot baru , boyfriend pon baru .
but eyra . hurmm .
bukan ta mampu nak beli bju raye smue tu . tpi tade semangat nk raye thun nie .
SUMPAH (!) mybe sebab - sebab kne raye sorg-2 kot .
eyra dah due tahun raye sorg-2 . asal nk dekat raye je selalu kne tingal .
sokey la . sbb eyra da bole terima smue nie .
tak semesti nye tade tu semue eyra ta bole sambut hari raye kan :)
kawan-2 eyra still ade dgn eyra .
femily eyra pon same . dyorg smue mesti sygs aku .
so now nur shahira bt nor affendi awk kne jadi budak yg kuat semangat :)

Sunday, 14 August 2011

besday my friend

hi semue .
hari nie eyra nak story skit la . sbb heppy sngat-2
sambot besday kwn dkat rumah eyra tdy .
urm dlu dy boy eyra . pling eyra sygs lahh , sbb kite org nak dkt setahun da
tpi ta thu mcm mne ley clash .
yg pting clash tu bkn eyra yg mintak oke
HEHEHE . tpi kan kalu clash ta semesti nye ta ley jadi kwan kan
so skrg kiteorg kawan baik sangat-2
sbb tu sambut besday dy , nak-2 lg mood ibu n ayh tgh oke .
so sambot besday dlm bulan puase nie dekat umah eyra  . ishh susah la skit kan kne buat mlm .
so kiteorg but la mlm pukul 8.30 mcm tu la .
blablabla
org sampai , ammarul tiup lilin , makan , main krim kek ,
then part yg pling best kne kan besday boys dgn tepung n telur tpi picture tu privacy la .
nie je picture yg bole upload
picture

heppy besday friend :D
smpai bile-2 kite tetap kawan baik kan kentot .
tak akan lupe sampai bile-2 time nie 
HAHA :)


makcik nie wlpon esok 15.8 tu dy trial PMR dy sangup dtg .
nuie paling heppy time besday and pling kecoh dgn adik dy yg nakal tu .


tu mkcik : intan lah comel :D
dtg makan je . trus balik .
tape asal kan dtg
yg penting dy ta kne tepung org telur tdy coz blik awl .
hehe


Saturday, 13 August 2011

i'm happy now

sygs kau nuie suzana . kite gado pasal budak perempuan tu nape eyh .
urm rase-2 myb sbb perempuan tu gile kot .
saje nak laga-2 kan org nak buruk-2 kan aku kat kwan-2 aku
mule-2 bestfriend aku , then ain , then nuie adik aku pling aku sygs .
kau mmg dengki kat aku kan .
ishh ishh bapak kesian dkat kau fatehah izhar .
jual cerite murah psal aku kat smue org .
kau ta puas hati meh dkat aku la sygs .
jgn nak lari or buat ta nanpak kalu jmpe aku .
tadi kau cerite buruk aku kat nuie kan .
sampai dy sound aku kat fb .
wahh batak sgt kau nie pundek (!)
time-2 bulan puase nie kau nak bg aku naik darah eyh
pehal kau suke care hal aku eyh .
aku pon ta phm la .
btw now aku nak cakap yg aku
DAH BAIK DENGAN DY LA
tade sape da bole buat kami gado .
then tadi sempat jgak belajar pky selendang dgn mkcik nie
susah kot , belik-2 kat kepale .
tapi nanpak okey :D

picture

wahh (!) nanpak gemok kot aku :D

comel mkcik sorg nie

nanpak buruk dlm picture kan , begitu juga kat luar buruk-2
aku heppy dgn care aku .
then se lg kau FATEHAH IZHAR jgn kacau hidup aku la bhaaiiii






Friday, 12 August 2011

new update

mlm nie , dah dpt ilham kot nak tukar background second blog aku nie .
gud bye cody simpsom
haha , ltak pic dy tu mcm serabot je blog aku .
so skrgg da jadi simple je blog aku kan .
HAHA
btw thans melawat blog aku

hang with u syg

10.08.2011
meet syafiqah nur ain , yg lame gile-2 ta jumpe .
dulu kiteorg selalu susa same-2 senang same-2 .
tapi skrg da masing-2 stay jauh .
so smlm kiteorg meet .
g im je kot . jalan-2
sayang . kite kawan sampai bile-2 oke
tak kan pernah pisah lg ,
but sorry pernah buat kau sakit aty or kecik hati dgn ape yg aku n femily aku ckp .
kalu ad salah aku , kau ckp ek .
jgn simpan je ^_^

Monday, 8 August 2011

saya memang suke edit pic .

hiy semue .
malam nie 8.8.2011 .
bapak bosan . sedang mencari pekerjaan dy waktu malam
urm buat pe lg , ngadap lappy la .
henset tolak jauh-jauh . sebarang text tidak dilayan .
HAHA teramat la kejam -..-
skrg ni sy nur shahira , ank kepade ayh & ibu sy nie teramat la bosan
so sy bukak lappy then jumpe pic yg dahulu kale tu .
bukan nak ubah ape yg allah bg kat kite
nie jus bakat yg kite ade .
so tunjuk la .
nie ta ad yg ckp malu la . nak cover tu la cover nie la .
isshhh .

okey-2 now ni dy pic yg sy edit mlm nie :)














oke . da siap tu je kot yg comel . hihi
btw sape-2 yg rase dy tu ad bakat nak edit pic .
try la .






\

Thursday, 4 August 2011

now (!)
5.8.2011 da due hari ta g skolah .
bngang dgn sorg ckgu nie .
dy comel . tpi prgai dy ta brape comel kot .
pape pon aku hormat dy sbb dy ckgu aku .
cume ak nak ckp kalu jadi pape dlm hidup aku .
aku tak akan prnah maaf kan dy .
then dy akan rase mnyesal sepenuh nye dlm hidup dy .
sbb buat anak murid dy nangis
oke-2 mls nak ckp bnyak-2 psal dy nati kecoh ssah pulak kan .
btw iloveyou la teacher
asmekom hi tgh buat pe tu syg . hehe
lame sgt-sgt da tak update blog nie .
maklom laa bz skit , study *pdhal skool pon mls . haha
okey now blog da update background cody simsom .
dy tu my bf eh . so jgn nak amik-2
end u syg jgn la nak kutuk-2 islam mcm Justin Bieber tu .
hehe . oke skrg nie nak story about ape dlu ek ?
bnyak sgt .
urm-urm skrg kite story pasal bulan ramadhan nie kan .
korg puase ta ?
msti puase kan baik nyee ank sapae la nie .
hehe
urm . second nak story about kwn-2 kat skolah , about ckgu . urm tpi nati la smue tu .
coz sy dlm bulan puase nie agak mls nak ngumpat-2 nie . HAHA
baik kjap