down

Followers

Tuesday, 30 August 2011

1 SYAWAL :D

hai korg semua .
hari ni da 1 syawal kan .
hari raya pertama dan hari raya tanpa org yg paling eyra sygs (!)
tak meriah la tahun nie .
sumpah eyra ckp (!!)
sebab tak salam ayh dgn ibu pon :(
semue buat hal masing-2
baju raya pon tak sedondon , mcm tahun lpas meriah gile .
baju raya sama-2 , kiss-2 sni .
ari nie gile pnye penat .
sbab ramai kwn adik & ibu dtg uma .
belom lg kawan eyra yg dtg .
cewaahh *mcm ramai sgt kan kawan*
pape pon eyra nk mintak maaf kalu eyra ade buat salah dengan sape-2 pon


tak banyak picture raye sbb tade mood nk snap pic .
kire gambar nie je la yg oke :D
sebenar nye banyak lg eyra nak popek-2 story kat blog eyra nie .
tpi sebab penat sgt-2 terpakse story separuh je ^_^
esok nak sambung raya lg .
ngeee ! byebye ilysm

No comments:

Post a Comment