down

Followers

Monday, 18 July 2011

now update new post nak ckp psal someone kawan baru kot
name dy kat facebook Nyllzaqisz Lynn hihi . nak kwn dgn dy jus add la
yg penting dy sangat-sangat cantik . comel . sweet . yg penting skali dy baik .
dy sis sy kot . hehe sbb tu from5
kami madu kot . hihi dlu la .
but skrg dy da cerai . urm-urm syg sorry amk abang awk .
wink wink jgn mara
hihi org baik dgn kite so kite kne balas baik la kan syg .
one more very-very penting
pic dy la . comel-comel .
syg , saya curi kat profile album awk tdy . hihi
jgn mara :))
iloveyoufuckingdamnmuch la sayang

 

Sunday, 10 July 2011

。◕‿◕。 kami kawan sampai bile-bile



nie maizatul,nadia,najiha & husna 'nyamuk'
hihi thans krg percaye kat aku balik .
sumpah sedih dgn bnde yg jadi dlm prshabatan kite selame due bulan tak tegur
bnde nie jadi pon bkn sebab korg kan .
tak pe la kau tgu jela hari kau betine . 
aku nak buat kat kau mcm mne aku rase .
sedih aku , malu aku , ssah aku .
suatu hari aku akan balas kat kau .
mcm mne care skali pon .
aku nak tgok kau mnangis dpn aku .
kau buat taiik kat aku kan . 
so aku kene balas taik jgak kat kau .
aku tak amk thu psal kau ,
then kau sibok-2 nak buat cite pasal aku kat mmbe aku asal ??
tgu jela k s*a*w*n* !!
dpan aku kau pnye baik doe , sumpah aku ckp
tpi blakang aku kau proses taik rupe nye .
btw aku da baik smule dgn kwan aku then aku syg korg sgt-2 .
     derl maizatul . nadia . najihah . and my derl husna   
aku da tak nak hilang korg lg . korg slalu buat aku happy .