down

Followers

Friday, 9 September 2011

musuh dalam selimut

fucking damn much (!)
aku bnci kau perempuan .
sbb kau kawan aku lah aku pilih persahabatan dari percintaan ,
biar je perasaan aku . harap dapat kawan dgn ka .
tpi ni yg aku dapat balik . memang best lah .
kau fitnah aku hasut kau block someone nie .
then tak pasal aku pulak kne serang . HAHA
memang lawak lah
kau buat salah tapi aku yg kne kan .
then kau bole pulak text aku tnye aku mara kau ke .
bodoh ! mmg aku mara . bkn setakat mara bnci kat kau pon ade
patut lah smue ckp kau nie koya hot .
haishhh .
sebenar nye aku ni bukan la jahat sgt
tpi kau da melampau sgt . skit hati aku .
da la . aku harap kalu kau bace blog aku nie
kau dah thu ape kau nk buat lpas nie
. hee nite

Monday, 5 September 2011

soobb . PERCINTAAN ATAU PERSAHABATAN ?

hi korg semue (!) kalu korang jadi eyra korg nak pilih persahabatan ke pencintaan ? 
kalu pilih percintaan :
i.hubungan dgn kawan comfem akan rengang gile-2 .
ii.nak lagi kalu org yg nak bercinta dgn kite tu bekas kawan kite sndry .
iii.smue akan bertukar jadi lain , pandangan , perasaan . *bnyk lg la .
kalu pilih persahabatan :
i.perasaan kite comfem tergantung .
ii.mesti akan tipu diri sndri .
iii.persahabatan akan jadi tambah baik :)
huaaa sumpah eyra sayang dy . tapi mmbe eyra pon sayang dy .
capital S asal awk ni ramai sgt org sayang .
kenape ? kenape ?
urm sokey la . eyra nak angap awk adik jela .
gile mmg susah nak buat mcm tu .
tapi (!!!)
smue org cakap kawan lg pnting .
so eyra dah amk kptusan yg kite akan kawan buat masa ni .
soobbb gile . tak nak hilang awak la comel .
awk comel sy . so saya tak nak org lain amk :(
urm sokey la. yg pnting iloveyoufuckingdmanmuch COMEL :D

hi korg *nak tukar mood nie :D

hi korg ari ni da 5.9.2011
maknne nye da hari raya ke 5 .
urm motif eyra post smue nie kat blog sbb nak ckp yg eyra da tade mood nak raya .
tade terus smue da hilang . myb sebab banyak gile problem eyra kne lalui .
sorang-2 .
urm macam skrg lah (!)
mane nya org yg selalu text dgn eyra .
hurmm nanpak sgt time bosan cari aku time ta bosan tgl aku mcm tu je ^^
terbaiikkk (!!!!!)
start skrg eyra da malas nak bersungguh sgt dalam hal-2 ta pnting nie
eyra da bosan gile da .
dgn smue yg jadi ni mmg terbaik la eyra rase (!)
urm skrg ni nak tukar lagu kat blog la .
sbnar nye sayag gile kat lagu blog ni tapi nak buat mcm mne .
hurmm . soobbb T-T
okey byee