down

Followers

Friday, 9 September 2011

musuh dalam selimut

fucking damn much (!)
aku bnci kau perempuan .
sbb kau kawan aku lah aku pilih persahabatan dari percintaan ,
biar je perasaan aku . harap dapat kawan dgn ka .
tpi ni yg aku dapat balik . memang best lah .
kau fitnah aku hasut kau block someone nie .
then tak pasal aku pulak kne serang . HAHA
memang lawak lah
kau buat salah tapi aku yg kne kan .
then kau bole pulak text aku tnye aku mara kau ke .
bodoh ! mmg aku mara . bkn setakat mara bnci kat kau pon ade
patut lah smue ckp kau nie koya hot .
haishhh .
sebenar nye aku ni bukan la jahat sgt
tpi kau da melampau sgt . skit hati aku .
da la . aku harap kalu kau bace blog aku nie
kau dah thu ape kau nk buat lpas nie
. hee nite

No comments:

Post a Comment